16-19 Eylül 2024 Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlik Sınavı (English Proficiency Exam) Sonuçları

16-19 Eylül 2024 tarihlerinde uygulanan Yabancı Dil (İngilizce) Yeterlik Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Sınav sonucuna itirazlar, sınav sonuçlarının duyurulmasından itibaren 3 (üç) iş günü içinde yapılabilmektedir. Maddi hata itiraz dilekçesi örneği için tıklayınız.

NOT: Not itirazları 24 Eylül 2024 Salı mesai bitimine kadar devam edeceğinden, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamak için 23 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Seviye Tespit Sınavına girmeleri önem arz etmektedir. İtiraz sonucu notu değişip bölümlerine geçmeye hak kazanan öğrencilerimiz olması durumunda bu öğrencilerimizin Seviye Tespit Sınavı sonuçları değerlendirmeye alınmaz.

Seviye Tespit Sınavı sınıf bilgileri 20 Eylül 2024 Cuma günü web sayfamızda yayınlanacaktır.