16-19 Eylül 2024 Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Kitapçık (Booklet) ve Yazma (Writing) Oturum Bilgileri

ESTÜ YDYO Hazırlık Programı Yeterlik Sınavı, 16-19 Eylül 2024 tarihlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacak olup Kitapçık Sınavı (Booklet), Yazma Sınavı (Writing) ve Konuşma Sınavı’ndan (Speaking) oluşmaktadır.

Kitapçık ve Yazma Sınavı, 16 Eylül 2024 Pazartesi 10.00-13.00 saatleri arasında yürütülecektir. Kitapçık ve Yazma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınızÖğrencilerin en geç 09.30’da kimlikleri veya öğrenci kimlikleriyle birlikte sınıflarında hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Sınav dinleme bölümüyle başlayacaktır. Geç kalan öğrenciler dinleme bölümü sona erdikten sonra sınava katılabileceklerdir. Öğrenciler, 10.30’dan sonra hiçbir surette sınava alınmayacaktır.

Sınavın konuşma (Speaking) bölümü oturum bilgileri 16 Eylül 2024 Pazartesi günü ESTU YDYO web sayfasında ilan edilecektir.

ÖNEMLİ NOT: İsteğe bağlı hazırlık öğrencilerinin Yeterlik Sınavı'na girmeleri zorunlu değildir. Bununla birlikte, isteğe bağlı hazırlık öğrencileri, 23 Eylül 2024 Pazartesi yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı'na giren öğrenciler arasından seçilecektir. İlgili sınava girmeyen öğrenciler, hazırlık okuma hakkından yararlanamayacaktır. Seviye Tespit Sınavı listeleri, Yeterlik Sınavı sonuçları ilan edildikten sonra, ESTÜ YDYO web sayfasında yayınlanacaktır.

Başarılar dileriz.