3 - 5 Temmuz 2024 Yabancı Dil Yeterlik Sınavı Kitapçık, Yazma ve Konuşma Sınıf ve Oturum Bilgileri

ESTÜ YDYO Hazırlık Programı Yeterlik Sınavı, 3 - 5 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olup Kitapçık Sınavı, Yazma Sınavı ve Konuşma Sınavı’ndan oluşmaktadır.

Kitapçık ve Yazma Sınavı, 3 Temmuz Çarşamba 10.00 – 13.00 saatleri arasında yürütülecektir. Kitapçık ve Yazma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız. Öğrencilerin en geç 09.30’da öğrenci kimlikleriyle birlikte sınıflarında hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Sınav dinleme bölümüyle başlayacaktır. Geç kalan öğrenciler dinleme bölümü sona erdikten sonra sınava katılabileceklerdir. Öğrenciler, 10.30’dan sonra hiçbir surette sınava alınmayacaktır.

Konuşma Sınavı, 4 - 5 Temmuz tarihleri arasında 2 (iki) gün boyunca yapılacaktır. 4 Temmuz Perşembe günü 09.30 - 13.10 saatleri arasında gerçekleştirilecek konuşma sınavı oturum bilgileri için tıklayınız. 5 Temmuz Cuma günü 09.30 - 13.10 saatleri arasında gerçekleştirilecek konuşma sınavı oturum bilgileri için tıklayınız.

Sınavla ilgili olarak;

Konuşma Sınavı’na girecek öğrencilerin, kendileri için belirlenen zamandan en az 10 dakika öncesine kadar hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin sınav esnasında kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınavını tamamlayan öğrencilerin, sınavdan sonra koridorlarda bulunmamaları önemle rica olunur.

Başarılar dileriz.