Bahar Dönemi 2. Ara Sınav Hakkında Duyuru

Bahar Dönemi 2. Ara Sınavı, 13-17 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak olup Kitapçık Sınavı, Yazma Sınavı ve Konuşma Sınavı’ndan oluşmaktadır.

Tüm seviyeler (A, B, C) için Kitapçık ve Yazma Sınavı, 13 Mayıs Pazartesi günü 10:00 – 13:00 saatleri arasında yürütülecektir. Kitapçık ve Yazma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız. Öğrencilerin 09:30’da öğrenci kimlikleriyle birlikte sınıflarında hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Sınav dinleme bölümüyle başlayacaktır. Geç kalan öğrenciler dinleme bölümü sona erdikten sonra sınava katılabileceklerdir. Öğrenciler, 10:30’dan sonra hiçbir surette sınava alınmayacaktır.

A Seviyesi Konuşma Sınavı, 14 Mayıs Salı günü 09:30-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. A Seviyesi Konuşma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız.

B Seviyesi Konuşma Sınavı (B1 – B8 şubeleri), 15 Mayıs Çarşamba günü 09:30-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. B Seviyesi Konuşma Sınavı 1. gün (15 Mayıs Çarşamba) oturum bilgileri için tıklayınız.

B Seviyesi Konuşma Sınavı (B9 – B17 şubeleri), 16 Mayıs Perşembe günü 09:30-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. B Seviyesi Konuşma Sınavı 2. gün (16 Mayıs Perşembe) oturum bilgileri için tıklayınız.

C Seviyesi Konuşma Sınavı, 17 Mayıs Cuma günü 09:30-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. C Seviyesi Konuşma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız.

Sınavla ilgili olarak;

Konuşma Sınavı’na girecek öğrencilerin, kendileri için belirlenen zamandan en az 10 dakika öncesine kadar hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin sınav esnasında kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınavını tamamlayan öğrencilerin, sınavdan sonra koridorlarda bulunmamaları önemle rica olunur.

Başarılar.

ÖNEMLİ NOT: Ara sınavlar sebebiyle 13-17 Mayıs haftasında ders yapılmayacaktır.