ESTÜ Duyurular

Final Sınavı Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Hazırlık Programı Final Sınavı, 29 Ocak-2 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak olup Kitapçık Sınavı, Yazma Sınavı ve Konuşma Sınavı’ndan oluşmaktadır.

Tüm seviyeler (A, B, C) için Kitapçık ve Yazma Sınavı, 29 Ocak Pazartesi günü 10:00 – 12:30 saatleri arasında tek oturum olarak yürütülecektir. Sınavlar arka arkaya yapılacak olup iki sınav arasında teneffüs vakti olmayacaktır. Kitapçık ve Yazma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız. Öğrencilerin 09:30’da öğrenci kimlikleriyle birlikte sınıflarında hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Sınav dinleme bölümüyle başlayacaktır. Geç kalan öğrenciler dinleme bölümü sona erdikten sonra sınava katılabileceklerdir. Öğrenciler, 10:30’dan sonra hiçbir surette sınava alınmayacaktır.

A Seviyesi Konuşma Sınavı, 30 Ocak Salı günü 09:30-12:10 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. A Seviyesi Konuşma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız.

B Seviyesi Konuşma Sınavı, 31 Ocak-1 Şubat Çarşamba ve Perşembe günleri 09:30-12:20 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. B Seviyesi Konuşma Sınavı 1. gün (31 Ocak Çarşamba) oturum bilgileri için tıklayınız. B Seviyesi Konuşma Sınavı 2. gün (1 Şubat Perşembe) oturum bilgileri için tıklayınız.

C Seviyesi Konuşma Sınavı, 2 Şubat Cuma günü 09:30-12:20 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. C Seviyesi Konuşma Sınavı oturum bilgileri için tıklayınız.

Sınavla ilgili olarak;

Konuşma Sınavı’na girecek öğrencilerin, kendileri için belirlenen zamandan en az 10 dakika öncesine kadar hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin sınav esnasında kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınavını tamamlayan öğrencilerin, sınavdan sonra koridorlarda bulunmamaları önemle rica olunur.

Başarılar.