GÜNCEL: 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi İngilizce Hazırlık Programı Sınıf Listeleri ve Ders Programları

2024-2025 Akademik Yılı Güz dönemi İngilizce Hazırlık Programı sınıf bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz:

A Seviyesi

B Seviyesi

C Seviyesi

2024-2025 Akademik Yılı Güz dönemi İngilizce Hazırlık Programı ders programlarını aşağıda bulabilirsiniz:

A Seviyesi

B Seviyesi

C Seviyesi

ÖNEMLİ NOT: İsteğe Bağlı Hazırlık talep eden öğrencilerimiz, 24.09.2024 tarihli Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Kurulu kararı uyarınca, Yüksekokulumuzun fiziki imkanları el verdiği ölçüde, her bölümden Seviye Tespit Sınavı'na giren öğrenciler arasından puanları yüksekten düşüğe sıralanmış olup ilgili seviyelere yerleştirilmiştir. İlk 10.000'e giren öğrenciler, aldıkları puandan bağımsız olarak, İsteğe Bağlı Hazırlık eğitiminde ilgili seviyelere doğrudan yerleştirilir. 2024-2025 Akademik Yılı için İsteğe Bağlı Hazırlık için ayrılabilecek kontenjan, Yüksekokulumuzun fiziki imkanları gereği 180'dir. İsteğe Bağlı Hazırlık öğrencilerinin Hazırlık yerleşme durumu için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT-2: İngilizce Hazırlık Programı öğrencilerimiz, 27 Eylül 2024 Cuma tarihine kadar kayıt yenileme/onayı yapabileceklerdir. İngilizce Hazırlık programında ikinci senesi olan öğrencilerimizin Ziraat Bankası'ndan harç ödemelerini yaptıktan sonra kayıt onayı/yenileme işlemlerini yapması gerekmektedir.

Verimli bir akademik dönem geçirmenizi dileriz.