Zorunlu/İsteğe Bağlı Hazırlık Öğrencisi Olmayıp Yeterlik Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimiz Hk.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun 16 Ağustos 2024 tarih ve 32/1 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca, 2024-2025 Akademik Yılı veya daha önceki akademik yıllarda zorunlu ve/veya isteğe bağlı hazırlık öğrencisi olmayıp Üniversitemizde öğrenciliği devam eden öğrenciler 16-19 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak İngilizce Yeterlik Sınavı'na (Proficiency Exam) girebileceklerdir. Söz konusu öğrencilerimizin ilgili sınava giriş taleplerini, bu linkten erişebilecekleri "Zorunlu ve/veya İsteğe Bağlı Hazırlık Öğrencisi Olmayıp Yeterlik Sınavına Girmek için Dilekçe"yi doldurup imzalayarak Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm Başkanlığı'na elden veya ydyo@eskisehir.edu.tr adresine e-posta ile 4 Eylül 2024 Çarşamba saat 17.00'a kadar iletmeleri gerekmektedir. Başvurularda kimlik ibrazı zorunludur.

Başarılar dileriz.